Prostorske panorame in virtualni sprehodi

Prostorske panorame in virtualni sprehodi

Kaj je virtualni sprehod?

Interaktivne predstavitve prostora oziroma virtualni sprehodi so digitalne simulacije dejanskih lokacij, predstavljene s panoramsko 360×180 stopinjsko fotografijo. Z njimi omogočimo publiki enostavno vizualizacijo prostora že pred njihovim prihodom oziroma fizičnim obiskom objekta in jih tako na uporabniku privlačen način dodatno pritegnemo k obisku.

Kako vam virtualni sprehod lahko koristi?

Sodobni 360 stopinjski virtualni sprehod vašim obiskovalcem ponuja neprekosljiv in temeljit vpogled v vašo dejavnost oziroma prostore, neposredno na vaši spletni strani, in s katerokoli napravo, bodisi računalnikom, tablico ali telefonom. Prav tako ga lahko vključite v vašo Facebook stran ali celo v vašo mobilno aplikacijo.
Obiskovalci bodo na vaši spletni strani ostali dlje časa, z vašimi prostori in storitvami bodo bistveno bolje seznanjeni, saj bodo na interaktiven način aktivno udeleženi pri ogledu vaše lokacije oz. storitve in popolna avdio-vizualna izkušnja jim bo v primerjavi z enostavno fotogalerijo zares ostala v spominu.

Kaj lahko ponudimo?

Naše interaktivne predstavitve sežejo korak dlje od konkurenčnih rešitev, vanje namreč lahko vključimo vse vrste multimedijskega materiala, kot so slike, video, zvočni posnetki, opisi zanimivih točk prostora, zvočne kulise posameznih lokacij, različne realistične elemente kot so TV ekrani v posnetkih, ki dejansko predvajajo video, ure na stenah, ki kažejo pravilni čas in kazalci, ki se premikajo, kamini v katerih ogenj dejansko gori, osebe, ki se sprehajajo v prostoru ali razlagajo vsebino prostora, itd. Izvedemo lahko tudi popolnoma voden ogled objektov ali lokacij, pri čemer uporabnika samodejno vodimo po poti skozi objekt, katero smo predhodno določili.

Poleg konvencionalne panoramske fotografije na stativu, lahko izdelamo panoramske posnetke tudi iz zraka, do višine 250m nad objektom. Zračno fotografiranje izvajamo z daljinsko vodenim modelom večrotorskega helikopterja, ki zaradi svojih manevrskih sposobnosti in nizke jakosti hrupa delovanja na dan snemanja za vaše obiskovalce ne predstavlja nikakršnega motečega faktorja in omogoča enostavno in cenovno ugodno izdelavo zračnih posnetkov.